Ambasada e Gjermanisë dhe Unioni të bashkuar për një qëllim, atë të zhvillimit ekonomik

/
Unioni i Bizneseve gjermane – shqiptare, në Gjermani, në…

21 Ndërmarrëse nga Kosova dhe Bizneset shqiptare në Gjermani

/
Unioni i bizneseve shqiptare – gjermane në Gjermani, vazhdon…

Unioni i Bizneseve në projekte të përbashkëta me USAID-in

/
Drejtori ekzekutiv i Unionit të Bizneseve shqiptare – gjermane…

Oda Ekonomike e Kosovës, „Oda e Unionit“

/
Anëtari i kryesisë së Unionit të Bizneseve, Bekim Borovci,…

Unioni i bizneseve urë lidhëse në mes kompanive në Kosovë e Gjermani

/
Unioni i bizneseve shqiptare – gjermane në Gjermani, po…

Edhe Banka Kombëtare Tregtare së bëhet anëtare Premium në Union e Bizneseve

/
Kryetari i Unionit te biznese shqiptare - gjermane në Gjermani,…

Unioni i Bizneseve takoi Kryetarin e Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare

/
Kryetari i Unionit të Bizneseve, Nazmi Viqa, së bashku me…

Unioni i biznese viziton anëtarin më të ri Premium LIRIDONI DISTRIBUTION

/
Unioni i Bizneseve gjermane-shqiptare në Gjermani, me anëtarët…

Kryetari i Mitrovicës ndau mirënjohje për Unionin të Bizneseve Shqiptare- Gjermane në Gjermani

/
Kryetari i komunës së Mitrovicës, Bedri Hamza, ka pritur…

Gazeta gjermane shkruan për sukseset e kompanisë së Sef Gutaj

/
Viteve të fundit shkruajmë e dëgjojmë për suksese të…