Kosova Model është themeluar në vitin 1958.
Pas gjithë këtyre viteve ndërmarrja Kosova Model ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit si dhe stafin profesional.

Në ndërmarrjen prodhuese Kosova Model mund ti gjeni këto produkte: Dyer,Kuzhina,Dhoma Gjumi,Komoda,Laminat,Dritare.
Stafi profesional i ndërmarrjes bënë matjen,projektimin,dizajnimin si dhe montimin të gjitha këto bëhen gratis. Kosova Model sot ka plasmanin në tregun rajonal dhe atë evropian.

Kontakt

Koshare, Ferizaj

+386 (0) 49 777 388

info@kosova-model.com

www.kosova-model.com

Leistungen

 

DYER TË DHOMAVE

DYER TË BLINDUARA

DYER TË HYRJES PVC

KUZHINA

DHOMA GJUMI

KOMODA

LAMINAT

DRITARE

 

 

Galerie