Takimi me Drejtorin e Shoqates BWA ne Berlin – Agjencioni Federal per zhvillimit ekonomik

Takimi me Drejtorin e Shoqates BWA ne Berlin – Agjencioni Federal per zhvillimit ekonomik
Anetari i Kryesise, Vllaznim Kelmendi, se bashku me Drejtorin ekzekutiv te Unionit te Bizneseve u priten ne takim nga Drejtori ekzekutiv i BWA – Agjencioni federal per zhvillimi ekonomik ne Berlin, z. Urs Unkauf
BWA, si shoqate e biznesit me histori gati 20 vjecare, rreth vehtes perfshine 1300 anetar aktiv te Kompanive te ndryshme ne Gjermani.
Z. Unkauf informoi mbi formen organizative te BWA dhe qellimet e saja strategjike ne perkrahjen e bizneseve, anetare te tyre, dhe u shpreh i gatshem per nje bashkepunim me Unionin e Bizneseve. BWA organizon konferenca ne fusha te ndryshme gjate vitit, dhe do te ishte e nderuar qe te kete edhe pjesemarres nga UB.
Z. Vllaznim Kelmendi, duke falenderuar per pritjen, shprehi interesim bashkepunimi ne shkembimin e pervojave, si dhe te resurseve ne projekte dhe konferenca te perbashketa. Per Unionin e Bizneseve jane shume te rendesishme takimet dhe kontaktet me shoqata biznesore Gjermane, sidomos me profesionist te fushave, te cilet mund te sjellin nje vlere te shtuar per anetaret e UB, potencoi Kelmendi.