Të jemi partner i besueshëm i klientëve në plotësimin e kërkesave financiare dhe mbështetës i sigurt në zhvillimin e gjithëmbarshëm të tyre.

Kontakt

BPB punon të jetë e qasshme nga ju në kanale të ndryshme të komunikimit, aty dhe atëherë kur juve ju nevojitet.
  • Kontakto Qendrën e Thirrjeve në numrat 038 620 620 & 0800 50 000;
  • Na shkruani në sherbimiperkliente@bpbbank.com për të ngritur çfarëdo çështje të rëndësishme për ju;
  • Na ndiqni dhe shkruani në faqën tonë zyrtare në Facebook.

Në mënyrë që të jemi në hap me nevojat dhe kërkesat tuaja ne ju inkurajojmë që të ndani me ne komentet, sugjerimet por edhe të shprehni pakënaqësinë tuaj.  BPB sigurohet që me kohë të përmbush pritshmëritë tuaja, ne jemi të gatshëm për të trajtuar ankesën tuaj në mënyrën më efikase dhe profesionale që është e mundur.

Për tu informuar për hapat që mund të ndjekni për të parashtruar ankesën tuaj kliko këtu.

dresa dhe Kontakti

Rr.UÇK, nr.153,
Prishtinë 10000, Kosovë

+381(0)38 620 620

0800 50000

+383 43 520 520
Mund të na shkruani edhe në Viber prej orës 08:30 – 18:00, hëne – premte

informata@bpbbank.com

Leistungen

BPB ka për qëllim të ju shërbej si partner i juaj afatgjatë financiar. Për të qenë sa më afër nevojave dhe kërkesave të klientëve të saj ka themeluar sektorin e veçantë Kujdesi ndaj Klientit.

Prioriteti ynë është të dëgjojmë dhe të përmbushim në mënyrë të vazhdueshme nevojat dhe kërkesat tuaja.