Unionin i Bizneseve (UB) merr pjesë në manifestim në Konsullaten e përgjithshme në Düsseldorf në 15 vjetorin Pavarësisë së Republikës së Kosovës

Kryetari i Unionit të Bizneseve (UB)  z. Nazmi Viqa, i shoqëruar nga anëtarët e UB morën pjesë në manifestimin e organizuar nga Konsullata e përgjithshme e Republikës së Kosovës në Düsseldorf me rastin e 15 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Ishte kënaqësi e veçantë që gjatë kësaj feste të takohen në njërën anë institucionet dhe shoqatat reprezentuese të Republikës së Kosovës dhe në anën tjetër përfaqësues të bizneseve, shumica e të cilave janë edhe pjesë e UB.

Urime Kosovë!

Erfolg verbindet.

Suksesi krijon lidhjet.

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert