Mbahet mbledhja nga kryesia e Unionit të Bizneseve

/
Kryesia e Unionit të Bizneseve (UB) me datën 31.03.2022, nën…

Të gjithë sëbashku për investime kudo në trojet tona

/
Anëtari i nderit, filantropi i Unionit të Bizneseve, Z.Lazim…

“Flutura Reisen”, anëtare Premium në Unionin e Bizneseve

/
Drejtori ekzekutiv i Unionit të Bizneseve shqiptare – gjermane…

Prezantimi i anëtarit më të ri premium të UB-së në Gjermani, Gazi Ademaj

/
Unioni i bizneseve ka kënaqësinë të prezantoi edhe njërin…

Unioni i bizneseve shqiptare – gjermane, vazhdon me prezantimin e kuadrove të reja

/
Unioni i bizneseve shqiptare – gjermane në Gjermani, do…

Unioni i Bizneseve shqiptare – gjermane në Gjermani, takim me afarist në Republikën e Bavarisë

/
Këtë të shtune në Mynih të Gjermanisë u mbajt një takim…

Haradinaj vizitoi Unionin e Bizneseve shqiptare-gjermane në Gjermani

/
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush…

Prezantimi i anëtarit më të ri Premium të UB-së në Kosovë, Azem Kastrati

/
Unionit të Bizneseve shqiptare dhe gjermane – dega në Kosovë,…