Kosova Model është themeluar në vitin 1958.
Pas gjithë këtyre viteve ndërmarrja Kosova Model ka zgjeruar kapacitetin e prodhimit si dhe stafin profesional.

Në ndërmarrjen prodhuese Kosova Model mund ti gjeni këto produkte: Dyer,Kuzhina,Dhoma Gjumi,Komoda,Laminat,Dritare.
Stafi profesional i ndërmarrjes bënë matjen,projektimin,dizajnimin si dhe montimin të gjitha këto bëhen gratis. Kosova Model sot ka plasmanin në tregun rajonal dhe atë evropian.

Kontakt

Koshare, Ferizaj

+386 (0) 49 777 388

info@kosova-model.com

www.kosova-model.com

Leistungen

 

DYER TË DHOMAVE

DYER TË BLINDUARA

DYER TË HYRJES PVC

KUZHINA

DHOMA GJUMI

KOMODA

LAMINAT

DRITARE

 

 

Galerie

Zur Bereitstellung von Diensten verwenden wir Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie zu.