Ftesë në mbledhjen informative me afaristë nga regjioni Mynih

Ftesë në mbledhjen informative me afaristë nga regjioni Mynih

  • October 12, 2019
  • ORA 17
  • Amber Econtel München Bodenseestr. 227 81243 München

Zonja dhe Zotërinj të nderuar,

ju ftojmë te merrni pjesë në takimin tonë të rradhës me afarist nga regjioni i Mynih-ut.

AGJENDA:

  • Si funksionon shoqata Union-Business
  • Cilat janë arritjet e deritanishme
  • Cilat janë objektivat tona
  • Si mund të na bashkangjiteni
  • Tema të ndryshme

Organizatorët e takimit janë:

Pjesmarrjen tuaj ju lusim të na konfirmoni nëpërmes formës aplikuese më poshtë ose me Email/Telefon:

SHARE
2019-10-12 17:00 2019-10-12 Europe/London Ftesë në mbledhjen informative me afaristë nga regjioni Mynih Amber Econtel München Bodenseestr. 227 81243 München
save event to calendar
past event
0