Prezantimi i anëtarit më të ri premium të UB-së në Gjermani, Gazi Ademaj

Unioni i bizneseve ka kënaqësinë të prezantoi edhe njërin nga anëtarët ma te ri Premium të UB-së në Mynih të Gjermanisë, Gazi Ademaj, pronar i hotelit “Innspire”, njëherit edhe pronar i Kompanisë AG “Bau GmbH”, AG Hausverwaltung dhe Innspire Ristorante.   Hoteli Innspire, me pronar Gazi Ademaj, ndodhet në në Mynih, 3.8 km nga Stacioni i Trenit në Mynih-Pasing, Innspire Hotel përmban akomodim me një sallë pritjeje të përbashkët, parking privat, një tarracë dhe një restorant. Ky hotel me 4 yje ofron shërbim në dhomë, ATM dhe WiFi falas. Akomodimi ofron transferta në aeroport, ndërsa ofrohet edhe shërbimi i marrjes me qira të makinave.   Poashtu Ademaj, në Gjermani ka edhe kompaninë Bau GmbH, kompani ndërtimi ku praktikojë mjeshtërinë gjermane me zemër dhe pasion e cila është partnere me shumë kompani të tjera të cilat veprojnë në Gjermani dhe bëjnë kryerjen e pavarur të punimeve nga kryepunëtorët me përvojë,muratorë,makineri, kantiere të ndërtimit, e të tjera.   Kompanitë e ndërtimit të Gazi Ademaj, ofrojnë ndërtim me çelësa në dorë, shitje-blerje të patundshmërive, administrim të objekteve, e të tjera.   Cilësia e shërbimit dhe kënaqësia e klientit janë prioritetet e tyre kryesore. Kompania Bau GmbH e Z.Ademaj, ka realizuar projekte shumë të suksesshme nga më të ndryshmet në ndërtimtari.   Unioni i Bizneseve shqiptare- gjermane në Gjermani
0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert