Të nderuar anëtarë të UNION-BUSINESS, të dashur miq,

ju ftojmë përzemërsisht në Kongresin e 2-të të Biznesit në Frankfurt am Main.

VINI RE:
Pjesëmarrja lejohet vetëm për anëtarët e Unionit dhe mysafirët e ftuar.

Ftesa dhe rendi i ditës do të pasojnë në ditët e ardhshme!

Për një oganizim të rregult të takimit kujdeset:

Zyra e UB (Tel. +4915224756280)

Pjesmarrjen tuaj ju lusim të na konfirmoni nëpërmes formës aplikuese më poshtë ose me Email/Telefon:

info@union-business.de