Takim për bashkëpunim me OEGJK-së

Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK znj. Nora Hasani, priti në takim sekretarin gjeneral të Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani, z. Nexhmedin Veliqi.
Gjatë takimit u diskutua rreth thellimit të bashkëpunimit në mes OEGJK-së dhe Unionit të Bizneseve Shqiptare-Gjermane në Gjermani, si dhe rreth shkëmbimit të përvojave në mes dy organizatave.
Zur Bereitstellung von Diensten verwenden wir Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie zu.