Unioni bën homazhe në Gllogjan, Kosovë

Përfaqësuesit e Unionit të Bizneseve Shqiptare-Gjermane bën homazhe në Gllogjan në përvjetorin e rënies së Shkelzen Haradinaj me shokë.
Në vazhdim përfaqësuesit e Unionit u pritën nga Kryetari i Aleancës për Ardhmëri të Kosovës, z. Ramush Haradinaj.
Haradinaj falenderoi përfaqësuesit e Unionit të kryesuar nga Kryetari, Nazmi Viqa, i shoqëruar nga anëtarëte Kryesisë.
Me këtë rastë u shtjellua rëndësia e diasporës gjatë gjithë periudhës shtetëformuese dhe posaqërisht kontributi i sajë në zhvillimin ekonomik të Kosovës, si remitencat, por edhe investimet direkte në Kosovë.