Union Business takohet perseri duke respektuar rregullat aktuale shendetesore

Krahas krizës nga Corona, Unioni nuk ndalet në rrugëtim e saj.
Takimi i anëtarve të Unionit në Bornheim i organizuar nga grupi aktiv i rrethit Bonn/Rhein-Sieg.

U respektuan kufizimet , normat dhe ligjet aktuale për tu bimet në objekte të mbyllura, prandaj pjesmarrja ishte deri në numrin e lejuar.
Gjatë takimit u promovue hapja e fabrikës “Po!” për pije në Ferizaj/Greme, pronarë të së cilës janë anëtari i shquar dhe koordinatori në Union, Fatbardh Blenishta/R.B.Bau GmbH me bashkë pronarët,
anëtar të Unionit, Isuf Sahiti, Mentor Shehu dhe Fatlum Blenishta.

Pesë firma pjesmarrse në takim shprehën dëshirën e madhe me qenë pjesë e Unioni.

  • Duraku GmbH
  • DS / Sami Delijaj
  • VB UG
  • MV Bau GmbH
  • Shabani Bewehrungstechnik GmbH

të cilave Kryesia dhe Kryetari i Unionit, Nazmi Viqa ju dëshirojn mirëseardhje në Union.

Takimi u shoqërua me pjese muzikore nga Vëllëzrit Tahiri.