Takimi me afaristë nga regjioni Rhein-Sieg në Gjermani

Me datën 22.06.2019 në Königswinter, u mbajt takimi promovues dhe informativ i Unionit të bizneseve me afarist të këti regjioni.

Unionit të bizneseve me anëtarsimin e tyre iu bashkuan 36 biznese shqiptare.

Antarëve të ri ju deshirojmë mirëseardhje në Union ndërsa organizatorët e takimit i falenderoj për angazhimin dhe organizimin e shkëlqyeshëm!

Zur Bereitstellung von Diensten verwenden wir Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie zu.