Planifikimi dhe Intensifikimi i aktiviteteve të punës në Gjermani dhe në trojet tona të origjinës

Me datë 3 Maj, kryesia e Unionit të bizneseve në përbërje: Nazmi Viqa-kryetar, Gani Nuha e Zenun Krasniqi-nënkryetar, Vllaznim Kelmendi, Nexhmedin Veliqi e Bekim Brestovci, mbajtën takim të përbashkët pune me koordinatorët e landeve, Besa Jashari, Besim Preniqi,Muhamet Alija,Haki Qamili,Irfan Tërnava, Daut Abazi,Gani Krasniqi, Ukë Blakaj,Faton Pllana,Kujtim Metaj,Besim Muzliaj e Valdet Lajqi.
Planifikimi dhe Intensifikimi i aktiviteteve të punës në Gjermani dhe në trojet tona të origjinës për periudhen Maj-Dhjetorë ishin temat të cilat dominuan takimin e sotēm.

Image may contain: 18 people, including Besim Preniqi, Kujtim Metaj, Besim L Muzlijaj, Faton Pllana, Bekim Brestovci and Vllaznim Kelmendi, people smiling, people sitting and indoor

Zur Bereitstellung von Diensten verwenden wir Cookies. Durch die Nutzung dieser Website stimmen Sie zu.